Antena Căutare

Pique se plange: "Cu noi, toti se apara"

Fundasul central al Barcelonei a declarat intr-un interviu ca baricadarea in defensiva a adversarilor l-a facut pe Mourinho sa schimbe sistemul tactic din mers.

Dupa victoriile cu Real in Cupa si Malaga in Campionat, Gerard Pique a facut o radiografie a primei parti a sezonului. Fundasul central a recunoscut ca in acest sezon se poate sesiza o scadere de forma in ceea ce priveste evolutia Barcelonei, dar ca aparitia rezultatelor mai slabe inevitabila din moment ce toti adversarii se apara.

"Inca nu ne-am spus ultimul cuvant in lupta pentru titlu in Spania. Cand castigi meci dupa meci si adversarii se pregatesc altfel si dau 110% pe teren. Toti joaca impotriva Barcelona de parca ar fi in finala. In plus, toata ne analizeaza partidele. Incercam sa schimbam, sa ne diversificam jocul, dar oponentii se adapteaza. E greu in deplasare sa joci impotriva a sase sau sapte fundasi. Pe Camp Nou, terenul e mai mare, avem si publicul in spate. Speram ca sa mentinem sirul victoriilor si sa vina si trofeele" a spus iubitul Shakirei.

Foto: Hepta

Toni ar juca gratis la Bayern... Tevez vrea la Millan, rossoneri se gandesc la maxi Lopez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x