Piţurcă: Este foarte important să schimbăm acest gazon, o reuşită mare. Dacă se va începe de sâmbătă să se umble la gazon, va fi totul perfect

Tehnicianul Victor Piţurcă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că schimbarea gazonului la stadionul Ion Oblemenco reprezintă o reuşită mare.

Tehnicianul Victor Piţurcă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că schimbarea gazonului la stadionul Ion Oblemenco reprezintă o reuşită mare.

“Acum probabil avem 99 la sută şanse să se schimbe gazonul. Sunt convins, pentru că toate părţile au căzut de acord. Constructorul, oameni foarte serioşi, care şi-au dat acordul să schimbăm gazonul, aşa că toate şansele ca să-l schimbăm. Dacă se va începe de sâmbătă să se umble la gazon, va fi totul perfect, vom avea un gazon super pentru meciurile care urmează. Vorbeam cu cei din conducere şi le spuneam că faptul că se schimbă gazonul este mai important ca… ziceam noi înaintea meciului cu Viitorul – mai important decât meciul cu Viitorul. Era foarte foarte important să schimbăm acest gazon. Este o reuşită mare. Preţul este unul bun spre foarte bun şi firma respectivă vrea să intre în ţara noastră. Depre gazon hibrid am discutat şi sperăm ca acest gazon să fie pus”, a spus Piţurcă.

În ceea ce priveşte meciul de vineri cu Poli Iaşi, din etapa a XII-a a Ligii I, Victor Piţurcă este de părere că va fi unul complicat.

“Suntem în faţa unui joc extrem de important, cu o echipă dificilă. Acest meci este destul de complicat pentru că am urmărit meciurile Iaşiului şi e o echipă periculoasă. Mă aştept la un meci greu. Am speranţa că împreună cu băieţii vom câştiga. Băieţii pot fi mai relaxaţi şi chiar i-am simţit. Dar voi avea mai multe discuţii cu ei să fie la nivelul de concentrare aşa cum trebuie. Cei de la Iaşi au jucat bine şi au pierdut puncte. Suntem echipa mai valoroasă, jucăm pe propriul teren şi logic ar trebui să câştigăm”, a afirmat tehnicianul.

Sursa : news.ro

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri