Piturca nu i-a convocat pe Mutu si Tamas pentru meciurile cu Luxemburg si Franta

Selectionerul Victor Piturca a decis sa trimita convocari de principiu pentru 15 stranieri, pentru jocurile din preliminariile EURO 2012, cu Luxemburg si Franta.

Conform gsp.ro, pe lista de 15 nume nu se regasesc si cele ale lui Mutu si Tamas, exclusi de la nationala dupa aventurile extrasportive ale celor doi, petrecute inaintea amicalului cu San Marino, disputat saptamana trecuta.

Cei 15 stranieri convocati sunt Pantilimon (Manchester City), Sapunaru (FC Porto), Goian (Glasgow Rangers), Stefan Radu (Lazio), Rat (Sahtior Donetk), Ov. Petre (Modena), Cocis (Rostov), Codrea (Siena), C. Lazar (PAOK Salonic), G. Bucur, Varga (ambii Kuban Krasnodar), Zicu (TSKA Sofia), B. Stancu (Galatasaray), Mazilu (Arsenal Kiev) si Marica (Schalke 04).

Potrivit site-ului oficial al FRF, vineri 26 august, jucatorii mai sus amintiti vor primi faxuri de confirmare sau de revocare a convocarii, in functie de starea de sanatate si forma sportiva de moment.

Jucatorii convocati din Liga I pentru cele doua meciuri, vor fi anuntati duminica 28 august, dupa partidele etapei a cincea.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri