Antena Căutare

Plecare surpriză de la FCSB! Un fotbalist din lotul lui Nicolae Dică a cerut transferul de la liderul Ligii 1

Transferat la FCSB în toamna acestui an de la revelația FC Botoșani, mijlocașul Cătălin Golofca a călcat pe bec în capitală și a ajuns rapid în dizgrația patronului Gigi Becali. Drept urmare, acesta a mai prins doar meciuri la echipa din Liga a 3-a, iar acum este disperat să plece de la liderul Ligii 1.

Cum șansele lui Golofca de a mai juca la prima echipă a celor de la FCSB sunt minime, jucătorul de 27 de ani și-a sunat foștii șefi de la FC Botoşani şi i-a rugat să găsească o modalitate pentru o revenire la echipa pregătită de Costel Enache.

”Băiatul ne-a sunat şi ne-a spus că se simte tare nedreptăţit şi că nu mai poate să stea să joace doar la Liga 3. Ne-a întrebat dacă putem să facem ceva pentru el şi să îl aducem înapoi la Botoşani în această iarnă. Eu i-am spus că a greşit şi el şi ştie foarte bine unde a greşit. Nu mai are rost să mai deschidem acel subiect.

O să nu încerc să îl ajut pe acest băiat deşi este fotbalistul Stelei. Eu am mare încredere în potenţialul lui Golofca ca fotbalist şi cred că la Botoşani o să îşi revină. Am încredere că antrenorul Costel Enache o să îl pună pe picioare. Voi discuta personal cu Gigi Becali şi îi voi cere acordul pentru un împrumut al lui Golofca la Botoşani. Eventul vom mai discuta şi despre acele procente. O să găsim noi o modalitate ca să fie bine pentru toată lumea”, a spus patronul Botoșaniului, Valeriu Iftime, pentru fanatik.ro

Cătălin Golofca are doar 10 meciuri în tricoul celor FCSB. El a pierdut prima echipă după ce Gigi Becali l-a acuzat că are o viața extrasportivă agitată.

Maria Șarapova, mai sexy ca niciodată! Sportiva a fost surprinsă într-un bikini minuscul, ce a lăsat multe la vedere!... GALERIE FOTO: Bijuteria oltenilor este gata de inaugurare. Imagini de senzație din interiorul stadionului ”Ion Oblemenco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x