Antena Căutare

Plimbari cu canotca pe Dambovita alaturi de Ivan Patzaichin

In vacarmul unei zi agitate de weekend in Capitala si-a facut astazi loc farmecul Deltei Dunarii. Avandu-l alaturi, la carma, pe fostul campion Ivan Patzaichin, bucurestenii s-au bucurat de plimbari relaxante pe Dambovita, chiar in centrul orasului. Au testat, cu aceasta ocazie, canotca, o barca cu vasle, invetie romaneasca. Iar cei mai curajosi au pus si umarul la treaba.

Ochiul de apa din spatele Bibliotecii Nationale a prins astazi viata si s-a transformat, pentru cateva ore, intr-o oaza de relaxare. Oamenii si-au facut curaj si au urcat la bordul delor doua canotci care ii asteptau, inca de dimineata, la ponton.

Alaturi, la carma, le-a stat fostul campion Ivan Patzaichin. Vrea cu orice pret sa ii aduca pe oameni aproape de natura si mai ales de apa. Crede cu tarie ca plimbarea cu barca este o experienta incomparabila. Asa ca s-a bucurat sa vada ca oamenii ii urmeaza exemplul.

Si pentru ca nu e intotdeauna usor sa tii carma unei barci cu 10 persoane, indicatiile sunt intotdeauna binevenite. Odata stabilit cursul, a rasarit si spiritul competitiei.

Pentru ca evenimentul de azi a fost un succes, Ivan Patzaichin are planuri mari pentru perioada urmatoare. Pune la cale chiar si constructia unui model nou de barca. Dupa ce canotca s-a dovedit a fi apreciata atat in Romania, cat si in strainatate, noua ambarcatiune va fi creata special pentru agrement. Evenimentul face parte din programul "Conecteaza-te la natura", al Bibliotecii Nationale.

Dumitru Tudor "Ciorba" a iesit spasit din arest. Nu are nimic de impartit cu Anamaria Prodan!... Aur la Europenele de tenis de masa. Dodean si Samara s-au impus la dublu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x