Antena Căutare

Poli Timișoara - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE

Poli Timișoara - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Playoff-ul s-a terminat, însă Playout-ul continuă cu finalul de sezon. Gaz Metan Mediaș se deplasează azi, la Timișoara, într-un duel cu Poli care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Poli Timișoara - Gaz Metan este live video online de la ora 20:45.

Poli Timișoara - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Duelul de azi încheie a 11-a rundă din Playout și poate avea o importanță capitală pentru echipa gazdă. Dacă vor pierde, elevii lui Rică Neaga și Aurel Șunda vor păși aproape decisiv către matineu. O remiză le mai dă de 2 lei speranțe, pe când o victorie ar face ca finalul de sezon din Playout să fie unul incendiar, cu Poli, Gaz Metan și FC Voluntari la egalitate de puncte: 25!

Poli Timișoara - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Cele două echipe vin după evoluții complet diferite. Dacă bănățenii s-au făcut de râs la Sepsi, pierzând 0-3 cu om în plus o repriză, cei de la Gaz Metan Mediaș au jucat perfect cu FC Voluntari și au obținut 3 puncte de aur în lupta pentru salvare.

Poli Timișoara - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. În tur, la Mediaș, ACS Poli și Gaz Metan au remizat, 1-1. Deși pare greu de crezut, Gazul lui Pustai nu a învins niciodată în istorie pe ACS Poli Timișoara, indiferent de locul partidelor. Au avut loc 11 meciuri și au fost 5 victorii ale lui Poli și 6 remize.

Poli Timișoara - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. La casele de pariuri, Poli e favorită, cu o cotă de 2,55. Remiza primește un 3,10, iar victoria Gazului e cotată la de la 3,00 la 2,80 în scădere. La acest meci recomandăm două ponturi: un ”sub 2,5 goluri” - cotă 1,65 pentru siguranță și un ”x pauză” - cotă 2,00 pentru risc!

Biletul Zilei 21.05.2018. Mizăm pe meciurile spectacol pentru un nou win!... Previzibil! FCSB-ul condus 100% de Gigi Becali a ratat încă un titlu în Liga 1! Motivele care au dus la ”tripla” de camp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x