Antena Căutare

Poli Timisoara - Gaz Metan Severin 2-1 / Victorie cu gandul la derby

Poli Timisoara s-a impus mult mai clar decat o arata scorul in fata severinenilor lui Bodea, si au egalat Bistrita in clasament.

Meciul de pe Dan Paltinisanu a fost unul fara istoric. Cu o linie de mijloc peste valoarea diviziei B, formata din Curtean, Tames, Poparadu si Goga, banatenii au controlat autoritar jocul si au deschis rapid scorul printr-o lovitura libera executata de ultimul, dupa ce tot el ratase mai multe ocazii.

Oaspetii nu au fost capabili sa dea o replica jocului violetilor si au fost prezenti in ofensiva doar prin faze fixe. Mai mult, ei au fost nevoiti sa evolueze 70 de minute cu un jucator mai putin, pentru ca Trifu a luat usor doua galbene.

Cu putin timp inainte de pauza, Rickets a facut 2-0 cu o lovitura de cap si cele 3 puncte pareau asigurate.

In repriza a doua, Bodea l-a schimbat pe Vancea cu Boroiban si fostul valcean a transformat impecabil o lovitura de la peste 30 de metri. Si lui Velcea putea sa ii iasa mutarea atunci cand l-a trimis pe Axente in locul lui Zagrean, dar nouarul timisorean si-a batut joc de o faza ce putea duce desprinderea.

Dupa aceasta victorie, Poli acumuleaza 14 puncte, la fel ca si Bistrita si se poate pregati linistita de derby-ul de la Arad ce se va desfasura vinerea viitoare. Ultima treapta a podiumului este ocupata de FC Arges care s-a impus la Bucuresti in fata Juventusului.

Derby-ul orasului Oradea se va desfasura maine intre Luceafarul si FC Bihor.

Foto: Hepta

FC Snagov - Viitorul Constanta 3-0 / Echipa lui Hagi pierde primul loc in seria Est... Lyon si PSG le umilesc pe Bordeaux si Montpellier si asteapta onfruntarea directa de pe primul loc. Vezi rezultatele din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x