Antena Căutare

Premiera in fotbal! Messi si Ronaldo vor juca impreuna!

Cea mai mare rivalitate din fotbal este lasata deoparte pentru o cauza nobila. Messi si Ronaldo si-au dat acordul pentru a juca intr-un meci de caritate organizat de fundatia fostului star al fotbalului brazilian, Rivaldo.

Fostul zeu de la Barcelona, Rivaldo, a infiintat fundatia "Rivaldo10Institute" care ajuta tinerii din Angloa si Brazilia si va organiza un meci de caritate la care i-a convins si pe cei doi rivali sa participe. Ambii jucatori au fost foarte incantati sa participe la acest eveniment, mai ales ca toata lumea stie ca fiecare dintre ei militeaza in favoarea operelor de caritate.

Data evenimentului nu este inca stabilita, dar Rivaldo a asigurat ca Messi si Ronaldo nu vor fi singurele vedete prezente. Brazilianul evolueaza in prezent la Kabuscorp, o grupare angoleza prin intermediul careia a intrat in contact cu problemele copiilor si tinerilor din aceasta parte a lumii.

Atletico Madrid nu e tare doar la fotbal! Rugbistele ros-albe sunt dure si sexy!!!... Suporterii olandezi au invadat centrul vechi al Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x