Căutare Live

Premiera la "Neatza": Exercitii Fusion Pilates

Antrenorii de la World Class au venit in platoul de la "Neatza" pentru a ne arata un nou tip de exercitii: Fusion Pilates

"Pilates ne aduce o conditie fizica si psihica foarte buna Noi propunem o fuziune. In loc sa facem repetitii pentru un singur exercitiu, mai bine facem mai multe tipuri, dar cu mai putine repetari", a spus antrenoarea.

Ei au facut o mica demionstratie de Fusion Pilates chiar in platoul de la "Neatza". Mai mult, rusoaica din echipa a atras atentia celor doi matinali datorita accentului sau.

Puteti urmari editiile integrale ale emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani pe Antenaplay.ro!

VIDEO: Pregatiti pentru Mourinho! Steaua-ACS Poli 3-0: Vezi golurile marcate de Piovaccari, Stanciu si Adi Popa... Vecina de la "Neatza" s-a apucat de flyboard...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri