Căutare Live

Presa italiană anunță că George Puşcaş va reveni la Inter dacă Palermo dă faliment

Vara trecută, George Puşcaş a semnat un contract pe patru ani cu gruparea din Palermo, care l-a transferat de la Inter Milano, pentru trei milioane de euro.

Presa italiană a anunţat că atacantul George Puşcaş va reveni la Inter Milano în cazul în care gruparea la care este acum legitimat, Palermo, va da faliment.

"În caz de faliment, Palermo va ajunge în Serie D. În acestă situaţie, toţi jucătorii vor deveni liberi de contract. Cazul lui Puşcaş este următorul: Palermo având o clauză de răscumpărare cu Inter până la 30 iunie, în caz de retrogradare, jucătorul se va întoarce la echipa neroazzurra, cu începere de la 1 iulie", a scris pianetaserieb.it, care citează Corriere dello Sport.

Palermo, care a încheiat liga a doua din Italia pe poziţia a treia, de baraj pentru promovare, sezonul trecut, a coborât pe 11, după o penalizare de 20 de puncte din cauza neregulilor financiare. Însă gruparea siciliană este în pragul falimentului, pentru că nu a luat licenţa de Serie B.

Vara trecută, George Puşcaş a semnat un contract pe patru ani cu gruparea din Palermo, care l-a transferat de la Inter Milano, pentru trei milioane de euro.

George Puşcaş a sosit la Inter, în 2013, de la Liberty Oradea. Atacantul de 22 de ani a fost împrumutat la mai multe echipe şi mai avea contract cu Inter până în 2020, când a fost vândut la Palermo.

Sursa : news.ro

Fabulos! Un român a câștigat 38.000 de lei în doar trei ore! Norocul i-a adus o sumă ireală... Simona Halep - Aliaksandra Sasnovici, în primul tur la Wimbledon. În turul al doilea ar putea întâlni pe Mihaela Buzărne...
Ultimele știri