Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Presa turcă scrie că Galatasaray va începe negocierile cu Brighton pentru transferul definitiv al lui Andone

"Noul Elmander", cum l-au numit suporterii turci pe Florin Andone pentru stilul lui bătăios, l-a cucerit pe antrenorul Fatih Terim, care a cerut conducerii clubului Galtarasay să obţină transferul definitiv al atacantului român de la Brighton, informează presa turcă.

Galatasaray a împrumutat cinci jucători în ultima perioadă de transferuri şi numai Andone nu are clauză de cumpărare. Deşi turcii au întrebat deja gruparea engleză dacă este de acord cu cedarea definitivă a lui Andone, iar răspunsul a fost negativ, conducerea "Cim Bom" este hotărâtă să insiste pentru a obţine transferul în ianuarie.

Galata oferă pentru noul favorit al lui Terim suma de cinci milioane de euro şi va face "curăţenie" în lot pentru a-i face loc românului.

Speranţele turcilor că vor reuşi au crescut după ce Brighton a renunţat la ideea de a-l readuce pe Andone în Premier League, în iarnă. Managerul Graham Potter s-a declarat mulţumit de atacanţii din lot şi a anunţat că nu are nevoie de întăriri, în perioada următoare.

Andone, 25 de ani, a fost transferat în vara anului 2018 de la Deportivo la Coruna pentru şase milioane de euro. El a fost împrumutat, la 2 septembrie, pentru un sezon la Galatasaray Istanbul.

Gruparea turcă plăteşte 700.000 de euro pentru împrumutul atacantului.

Jucătorul român, care are contract cu Brighton până în 2023, a marcat două goluri în şapte partide, iar antrenorului Fatih Terim îl place modul în care atacantul se luptă pentru balon din primul şi până în ultimul minut al meciurilor.

Sursa : news.ro

Recomandari