Căutare Live

Preşedintele clubului Aston Villa: Suntem departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului

Preşedintele clubului Aston Villa, Christian Purslow, a declarat că grupările din Premier League sunt departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului, întrerupt de pandemia de coronavirus, informează lequipe.fr.

"Suntem departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului. Mi s-a spus cât de mult doreşte guvernul să reia fotbalul. Încă sunt de părere că vom încheia acest sezon, dar întrebarea este: Când şi cum? Da, desigur, trebuie să am grijă de interesele clubului meu, dar este de datoria celor 20 de cluburi din Premier League să găsească o formulă care, ştim, va fi departe de perfecţiune, dar va permite fotbalului să reia sezonul", a declarat Purslow, pentru The Times.

După 29 etape din 38, Aston Villa ocupă locul 19, retrogradabil, la două puncte de Watford, ocupanta locului 17, de menţinere în Premier League. Villa are un meci mai puţin.

Liga profesionistă din Anglia se va reuni, vineri, pentru a căuta soluţii pentru reluarea sezonului întrerupt la 9 martie.

Proiectul Restart de reluare a campionatului propune ca primele meciuri să se dispute la 12 iunie, pe terenuri neutre, dar deocamdată echipele nu au reînceput pregătirea. Reluarea Premier League depinde în mare măsură de deciziile guvernamentale în privinţa restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa : news.ro

Corneliu Papură, dat afară de la CSU Craiova... Rotaru: Papură şi-a dat demisia, am fost şocaţi. Nu am discutat cu Edi Iordănescu...
Ultimele știri