Căutare Live

Preşedintele Conmebol solicită crearea unui fond global pentru ca federaţiile afectate de pandemie să fie ajutate

Preşedintele Confederaţiei Sud-americane de Fotbal (Conmebol), Alejandro Dominguez, a solicitat FIFA o reuniune pentru analizarea posibilităţii de a se crea un fond global pentru ca federaţiile afectate de pandemia de coronavirus să fie ajutate, informează L’Equipe.

Dominguez a făcut solicitarea într-o videconferinţă cu preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

“Taskforce-ul FIFA trebuie să se reunească pentru a crea soluţii opportune şi disponibile imediat pentru federaţiile membre, pentru a fi aprobate fără întârziere. Nevoile federaţiilor sud-americane sunt din ce în ce mai mari”, a precizat Alejandro Dominguez.

Conmebol a deblocat 75 de milioane de dolari pentru federaţii şi pentru cluburile participante în Copa Libertadores şi Copa Sudamericana.

Sursa : news.ro

Bâta de baseball a lui Lou Gehrig, cumpărată de un colecţionar cu un milion de dolari... Tiger Woods, dat în judecată pentru un incident din 2018...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri