Antena Căutare

Preşedintele FFT nu exclude ca turneul de la Roland Garros să se dispute fără spectatori

Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, nu exclude ca turneul de la Roland Garros să se dispute fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

"Nu excludem nicio opţiune. Organizarea turneului cu porţile închise ar permite o parte din reţeta economică, drepturile de televizare şi parteneriatul. Nu e de neglijat", a declarat el.

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat, joi, că vor rambursa biletele cumpărate pentru ediţia din acest an.

"Situaţia actuală generează multe incertitudini pentru toate evenimentele cu public din întreaga lume. În aşteptarea conturării organizării turneului, am decis să rambursăm banii pentru toate biletele", au arătat organizatorii.

Turneul ar fi trecuti să aibă loc în perioada 24 mai – 7 iunie, dar a fost amânat teoretic pentru 20 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus.

"20 sau 27 septembrie, asta nu schimbă mare lucru", a precizat Giudicelli.

Sursa: News.ro

S-a difuzat o forografie de la moartea lui Kobe Bryant! "Pozau cu telefoanele mobile copii morţi". Soția acest... Javier Tebas vrea reluarea meciurilor din campionatul Spaniei începând cu 12 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x