Căutare Live

Preşedintele FFT nu exclude ca turneul de la Roland Garros să se dispute fără spectatori

Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, nu exclude ca turneul de la Roland Garros să se dispute fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

"Nu excludem nicio opţiune. Organizarea turneului cu porţile închise ar permite o parte din reţeta economică, drepturile de televizare şi parteneriatul. Nu e de neglijat", a declarat el.

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat, joi, că vor rambursa biletele cumpărate pentru ediţia din acest an.

"Situaţia actuală generează multe incertitudini pentru toate evenimentele cu public din întreaga lume. În aşteptarea conturării organizării turneului, am decis să rambursăm banii pentru toate biletele", au arătat organizatorii.

Turneul ar fi trecuti să aibă loc în perioada 24 mai – 7 iunie, dar a fost amânat teoretic pentru 20 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus.

"20 sau 27 septembrie, asta nu schimbă mare lucru", a precizat Giudicelli.

Sursa: News.ro

S-a difuzat o forografie de la moartea lui Kobe Bryant! "Pozau cu telefoanele mobile copii morţi". Soția acest... Javier Tebas vrea reluarea meciurilor din campionatul Spaniei începând cu 12 iunie...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri