Antena Căutare

Italienii nu vor să anuleze sezonul din Serie A, din cauza coronavirus. „Vom merge până la capăt”

Gabriele Gravina, preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), vrea ca sezonul din Serie A să meargă până la capăt, chiar dacă asta ar însemna că s-ar încheia în luna august.

Președintele FIGC spune că anularea sezonului sau încoronarea echipei Juventus drept campioană, nu sunt încă opțiuni viabile.

"Vom face totul pentru ca sezonul să ajungă la sfârşit, la nevoie vom cere UEFA şi FIFA să prelungească termenul de 30 iunie şi să jucăm în iulie şi chiar în august. Este prematur să ne gândim la o dată, dar trebuie să rămânem optimişti, inclusiv pentru sănătatea italienilor şi să ne dorim ca situaţia asta să ajungă la final cât mai curând posibil", a declarat Gravina pentru Radio Marte.

El nu este de acord cu ipotezele anulării finalului de sezon - suspendat până la 3 aprilie - sau de a atribui titlul liderului clasamentului la momentul suspendării, adică Juventus Torino."Nu ar fi un scenariu prea frumos. Voi continua să resping aceste opţiuni", a spus Gravina.

Sampdoria Genova anunţă finalul perioade de izolare de două săptămâni... FRF anunţă că au fost modificate termenele pentru derularea proceselor de licenţiere şi clasificare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x