Presedintele lui PSG: "Beckham este un brand. Il vrem"

Nasser al-Khelaifi, presedintele lui Paris Saint Germain, a reafirmat dorinta clubului de a-l aduce pe Beckham pe Parc des Princes.

Investitiile facute de cei din Qatar la PSG par a da roade. Echipa din capitala Frantei a obtinut in Ligue 1 6 succese consecutive si se afla la o distanta relativ linistitoare de rivalele de campionat.

Insa finantatorii nu se multumesc cu atat. Dupa aducerea lui Pastore in vara, oficialii parizieni vor sa mai dea o lovitura de imagine si sa-l transfere pe Beckham, al carui angajament cu Los Angeles Galaxy va expira in decembrie. Presedintele clubului francez, Nasser al-Khelaifi, a avut numai cuvinte de lauda la adresa fotbalistului britanic: „Beckham este un brand care depaseste sportul. El e un ambasador, un exemplu pentru ceilalti. Dar e de asemenea un jucator foarte bun, care ne intereseaza, chiar daca are 36 de ani".

Foto: Hepta

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri