Presedintele lui PSG: „In trei ani vom domina Ligue 1”

Nasser El Khelaifi a reafirmat ambitiile interne, dar si europene ale clubului din capitala Frantei.

Paris Saint Germain i-a transferat in primele doua sesiuni de mercato pe Gameiro, Pastore, Lugano, Alex, Sirigu, Matuidi sau Momo Sissoko, insa pentru la vara se vorbeste de Kaka si Gonzalo Higuain.

Presedintele parizienilor, Nasser El Khelaifi, a anuntat ca isi doreste ca in trei ani echipa sa sa domine Ligue 1 si sa se bata de la egal la egal cu marile cluburi europene.

„Vrem sa facem din PSG unul din cele mai mari cluburi din lume. Nu suntem un sac fara fund in ceea ce priveste bugetul de transferuri, dar avem niste obiective ce nu se pot indeplini fara investitii masive. In trei ani vom domina Ligue 1 si vrem sa fim pregatiti sa rivalizam cu cele mai bune echipe de pe continent. Parizienii trebuie sa fie mandrii de clubul lor" a spus omul de afaceri din Quatar.

Foto: Hepta

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri