Antena Căutare

Prezentare galactica pentru Kaka si Cristiano Ronaldo

A sosit ora ca Florentino Perez sa arate lumii intregi noile bijuterii cu care spera sa readuca pe Real Madrid in prim-plan. Cel putin la nivel mediatic va reusi, caci prezentarile proaspetilor transferati se vor derula conform unor spectacole demne de Hollywood.

Seria va fi deschisa maine de Kaka. Ceremonia va avea loc pe "Santiago Bernabeu", chiar la mijlocul terenului, de la 9 seara, exact cand incep principalele jurnale de stiri in Spania, ora fiind perfecta pentru America de Sud, unde abia incepe dupa-amiaza, dar si pentru Asia, unde va fi dimineata.

Acelasi scenariu e prevazut si pentru Cristiano Ronaldo, a carui prezentare va avea loc luni, 6 iulie, de la aceeasi ora. Pentru cele doua evenimente s-au acreditat deja 50 de televiziuni, numarul jurnalistilor prezenti fiind estimat la 500. Se vor deschide portile stadionului, unde sunt asteptati, de fiecare data, cate 50.000 de spectatori.

Intre Kaka si Cristiano Ronaldo, joi, 2 iulie va fi prezentat internationalul spaniol Raul Albiol, adus de la Valencia pentru 15 milioane de euro.

gsp.ro
Sah/ Maestrul Liviu Dieter Nisipeanu a castigat Cupa Frantei... Alibec, aproape Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x