Căutare Live

PRIETENIE DISTRUSĂ! Bogdan Stelea şi Gică Hagi şi-au spus ADIO din cauza unei femei

Şoc în lumea fortbalului! O femeie a băgat vrajba între doi prieteni vechi! Bogdan Stelea şi Gică Hagi şi-au spus adio!

Şoc în lumea fortbalului! O femeie a băgat vrajba între doi prieteni vechi! Bogdan Stelea şi Gică Hagi şi-au spus adio!

Bogdan Stelea a părăsit echipa FC Viitorul, după numai patru etape. Şi-a luat la revedere de la Gică Hagi şi a ales să-şi vadă mai departe de drum. Totul din cauza unei femei. Se pare că Stelea nu a mai putut face faţă presiunii.

Potrivit apropiaţilor, între club şi femeia pe care o iubeşte, Stelea a ales-o pe Laura Alistar de care este îndrăgostit până peste cap! Gică Hagi s-a trezit peste noapte că Bogdan Stelea şi-a dat demisia. Surprinzător, Regele nu i-a sărit în cap, respectând o prietenie veche.

„Hagi respiră fotbal prin toţi porii, Academia este pe primul loc. Stelea nu este aşa. Este comod, nu se implică. El are alte priorităţi. Îi place viaţa, mai ales acum că are o nouă relaţie. Fata aia trebuie întreţinută cu atenţie, plimbări, timp. Or, el nu-şi permitea din cauza programului. Aşa că, a ales gagicăreala!"

Deşi este trecut bine de vârsta de 40 de ani, Stelea iubeşte intens.

''Bogdan Stelea a fost tot timpul sclavul femeilor! Aşa era şi cu Lili Sandu. Când este îndrăgostit, nu-i mai trebuie nimic. El nu trăieşte din antrenorat, plus că, lui îi place viaţa. Să se urce pe motor şi să-şi trăiască viaţa"

Rămâne de văzut dacă relaţia celor doi este atât de serioasă şi dacă vor bate din nou clopotele de nuntă!

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... VIDEO de SENZAȚIE! Ce i-a făcut CRISTIANO RONALDO unui fan care l-a ÎNJURAT...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri