Antena Căutare

Prima reactie a lui Gardos dupa suspendare: "Cred ca e decizia corecta, sper totusi sa se micsoreze la recurs"

Florin Gardos a facut primele declaratii dupa ce Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis sa-l suspende 10 etape, in urma faultului facut asupra lui Cosmin Bacila de la Pandurii, in meciul pierdut de Steaua cu 2-1 la Ploiesti.

Stoperul Stelei considera ca decizia este corecta, daca asta au decis membrii comisiei, dar a spus ca este normal ca Steaua sa faca recurs la aceasta decizie.

"Deocamdata nu pot sa spun daca e mult sau putin, asta cred ca este decizia corecta. Tocmai am fost la el la spital, am discutat cu el, este un baiat deosebit, iar faptul ca a discutat cu mine ma ajuta foarte mult.

Nu poate sa fie foarte bine daca tocmai s-a operat, eu imi doresc ca el sa revina cat mai repede pe teren si sa se faca cat mai bine. Mi se pare normal ca Steaua sa faca recurs, pentru ca imi doresc atat eu cat si clubul sa revin cat mai repede pe teren", a precizat Gardos pentru un post de televiziune.

Florin Gardos a fost eliminat pe finalul meciului de la Ploiesti dupa ce i-a rupt piciorul lui Cosmin Bacila. Jucatorul Pandurilor are dubla fractura de tibie si peroneu si are sanse mici sa mai joace in acest sezon.

sursa: gsp

foto: Intact Images

Pantilimon a debutat cu victorie la Manchester City... Rennes a facut scor de tenis cu Sochaux. Vezi toate rezultatele din Ligue 1!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x