Antena Căutare

Primarul Craiovei spune că gazonul de pe stadionul “Ion Oblemenco” va fi înlocuit cu unul hibrid

Primarul municipiul Craiova, Mihail Genoiu, a anunţat, miercuri după-amiază, că gazonul de pe stadionul “Ion Oblemenco” va fi înlocui cu unul hibrid, precizând că această variantă este solicitată de jucători, iar Primăria va cofinanţa această investiţie.

Primarul municipiul Craiova, Mihail Genoiu, a anunţat, miercuri după-amiază, că gazonul de pe stadionul “Ion Oblemenco” va fi înlocui cu unul hibrid, precizând că această variantă este solicitată de jucători, iar Primăria va cofinanţa această investiţie.

Mihail Genoiu a transmis, miercuri, că a discutat cu conducerea CNI despre schimbarea gazonului, iar constructorul a confirmat disponibilitatea de a-l înlocui.

“Este miercuri şi aşa cum am promis, miercuri aşteptam un răspuns de la constructor în privinţa modului de schimbare a gazonului. Acest răspuns a venit. Acum câteva momente, am avut o discuţie telefonică cu conducerea CNI, constructorul a confirmat disponibilitatea lui de înlocui acest gazon”, a spus primarul Craiovei.

El susţine că există două variante de înlocuire: un gazon natural pe strat de nisip sau un gazon hibrid.

“Există două variante la ora aceasta: o variantă foarte rapidă de înlocuire a gazonului cu un gazon natural pe strat de nisip conform speificaţiilor tehnice care au existat la baza acestui proiect, există şi a doua variantă de înlocuire a gazonului cu un gazon hibrid. Această variantă este cea pe care o solicită cea mai mare parte a jucătorilor, marea parte a profesiniştilor din fotbal şi este o măsură şi o variantă pe care şi noi o agreem. În sensul acesta, deja am trimis către CNI o solicitare în care propunem înlocuirea soluţiei tehnice din gazon natural în gazon hibrid, cu o cofinanţare acordată de Primăria Craiova pentru suportarea diferenţei de valoare”, a mai declarat Mihail Genoiu.

Antrenorul CS Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a cerut în repetate rânduri schimbarea gazonului de pe stadionul “Ion Oblemenco”, plângâdu-se de calitatea acestuia şi ameninţând că va muta echipa pe un alt stadion.

Sursa : news.ro

Noua Zeelandă a învins Canada cu scorul de 63-0, la CM de rugby... Agentul de jucători Philippe Flavier, care i-a reprezentat pe Leboeuf şi Petit, a încetat din viaţă la vârsta de 62 de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x