Antena Căutare

Probleme pentru Daum! Doi fotbalişti de la echipa naţională nu s-au antrenat din cauza accidentărilor

Jucătorii Ciprian Deac şi Eric Bicfalvi nu au participat la antrenamentul de marţi dimineaţă al echipei naţionale, primul având o contuzie la coapsa dreaptă, iar cel de al doilea având o afecţiune la gamba dreaptă, informează frf.ro.

Ciprian Deac suferă de o contuzie severă la coapsa dreaptă şi a reluat de marţi pregătirea, intrând într-un program separat. Staff-ul medical al naţionalei încearcă recuperarea sa până la primul meci din această „dublă”, cu Armenia, pe 1 septembrie.

Eric Bicfalvi, accidentat în ultimul meci de campionat din Rusia, rămâne incert. El suferă de o afecţiune la genunchi şi la gamba dreaptă, necesitând în continuare o perioadă de repaus şi investigaţii suplimentare.

România şi Armenia vor juca vineri, pe Arena Naţională, de la ora 21.45, în grupa E, în preliminariile turneului final de anul viitor din Rusia. În tur, la Eravan, pe 9 noiembrie 2016, tricolorii s-au impus cu scorul de 5-0.

Costel Pantilimon e dorit de o altă formaţie din Premier League! Postura de care nu mai scapă niciodată... Dinamo joacă în sfârşit în Liga Campionilor! "Câinii" şi-au aflat adversara din Youth League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x