Programul nationalei in preliminariile pentru CM 2014 va fi stabilit de FIFA

Negocierile pentru stabilirea programului competitional in preliminariile Campionatului Mondial din 2014 s-au desfasurat la Amsterdam intre cele 6 componente ale grupei, dar nu s-au soldat cu niciun rezultat, prin urmare FIFA va fi cea care va realiza tintarul meciurilor.

In ciuda celor patru ore de discutii purtate la Amsterdam, intre reprezentantii echipelor din Grupa D preliminara pentru CM 2014 din Brazilia, nu s-a ajuns la nici o intelegere privind programul meciurilor. "Au fost sanse la un moment dat sa gasim o solutie. Din pacate nu s-a putut asa ca acum vom astepta medierea FIFA pentru a vedea cum vom juca", a declarat Alexander Egervari, reprezentantul Ungariei.

Romania face parte din aceeasi grupa cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra si si-ar fi dorit sa intalneasca vicecampioana mondiala cat mai devreme si sa aiba programata partida in ultima data a calificarilor (mijlocul lui octombrie 2013).

Foto: Intact Images

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri