Antena Căutare

Programul nationalei in preliminariile pentru CM 2014 va fi stabilit de FIFA

Negocierile pentru stabilirea programului competitional in preliminariile Campionatului Mondial din 2014 s-au desfasurat la Amsterdam intre cele 6 componente ale grupei, dar nu s-au soldat cu niciun rezultat, prin urmare FIFA va fi cea care va realiza tintarul meciurilor.

In ciuda celor patru ore de discutii purtate la Amsterdam, intre reprezentantii echipelor din Grupa D preliminara pentru CM 2014 din Brazilia, nu s-a ajuns la nici o intelegere privind programul meciurilor. "Au fost sanse la un moment dat sa gasim o solutie. Din pacate nu s-a putut asa ca acum vom astepta medierea FIFA pentru a vedea cum vom juca", a declarat Alexander Egervari, reprezentantul Ungariei.

Romania face parte din aceeasi grupa cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra si si-ar fi dorit sa intalneasca vicecampioana mondiala cat mai devreme si sa aiba programata partida in ultima data a calificarilor (mijlocul lui octombrie 2013).

Foto: Intact Images

Dan Petrescu a prins play-off-ul in Rusia si a castigat un milion de euro... Copos i-a luat-o inainte lui Gigi si a dus un preot pe National Arena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x