Antena Căutare

Galerie foto. Ea este femeia care i-ar fi dăruit lui Vladimir Putin doi băieți gemeni! Cea mai suplă femeie a Rusiei, iubita secretă a liderului de la Kremlin

Fosta campioană olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 36 de ani, care ar avea de aproape 20 de ani o idilă - un subiect tabu în Rusia şi despre care presa nu scrie nimic - cu Vladimir Putin, în vârstă de 66 de ani, ar fi născut la 7 mai doi băieţi gemeni la centrul Spitalicesc Kulakov din Moscova

Fosta campioană olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 36 de ani, care ar avea de aproape 20 de ani o idilă - un subiect tabu în Rusia şi despre care presa nu scrie nimic - cu Vladimir Putin, în vârstă de 66 de ani, ar fi născut la 7 mai doi băieţi gemeni la centrul Spitalicesc Kulakov din Moscova - un eveniment înconjurat în cel mai mare secret, dezvăluie Le Point.

Cu trei săptămâni mai înainte, agenţi din cadrul FSO - serviciul de protecţie al preşedinţiei - au luat spitalul cu asalt. Ei au evacuat al patrulea etaj şi au obţinut transferul pacienţilor la alt serviciu, potrivit cotidianului francez, care adaugă că jumătate din personalul medical a fost pus să-şi ia concediu, iar vizitele externe au fost interzise.

”În ziua naşterii, un medic italian, asistat de directorul centrului, a realizat o cezariană”, a declarat jurnalistul rus în exil Serghei Kanev, cu relaţii la serviciile de informaţii.

Alina Kabaeva îşi măreşte, astfel, familia, pentru că ea este mama unui băiat în vârstă de zece ani şi a unei fete în vârstă de şase ani. Au fost alte două naşteri ”clandestine”, iar una ar fi avut loc într-o clinică elveţiană recomandată de către fostul premier italian Silvio Berlusconi, un mare prieten al lui Putin.

Liderul de la Kremlin şi Alina Kabaeva s-ar fi cunoscut la începutul anilor 2000, în perioada în care specialista în gimanstică ritmică, de origine uzbekă, frecventa podiumurile.

Medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice (JO) din 2000, cu aur patru ani mai târziu, la Atena, de două ori campioană a lumii, de cinci ori campioană a Eurpei, Alina Kabaeva, supranumită ”cea mai suplă femeie din Rusia”, l-ar fi cucerit atunci pe judoka, la rândul său tatăl a două fete.

Cu excepţia câtorva dineuri de gală, cei doi nu apar niciodată împreună în public. Iar celor care-l întreabă despre presupusa sa relaţie, Putin le replică ”am avut întotdeauna un sentiment negativ faţă de cei care, cu nasul lor plin de muci şi fantasmele lor erotice, se amestecă în viaţa altora”.

Ziarul Moskovski Korrespondent urmează să fie încis după ce a publicat un articol despre gimnastă şi preşedinte.

CĂSĂTORIE ÎN CURÂND?

În iunie 2013, Putin ridica, cu toate acestea, vălul de pe viaţa sa privată. El anunţa, în faţa camerelor de luat imagini ale telviziunii de stat, despărţirea sa sa de Liudmila, soţia sa, după 30 de ani de căsătorie.

”Uniunea noastră s-a încheiat, nu ne mai vedem deloc”, declară ea.

Alina Kabaeva îşi continuă, la rândul său, cariera. Mai întâi în politică, după ce obţinut un mandat de deputată în partidul prezidenţial Rusia Unită, până în 2014. Iar apoi intrând în holdingul National Media Group, proprietarul unor posturi de televiziune, radio, ziare şi societăţi de producţie de film.

Momente apocaliptice în lumea sportului! Un halterofil s-a prăbușit la pământ după ce a încercat să ridice 250 de kilogr... Încă o lovitură cumplită pentru Iker Casillas! Soția lui a primit un diagnostic crunt! „Abia ne-am revenit și viața ne-a...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x