Antena Căutare

Ramane Bute fara adversar? Jean Pascal vrea sa boxeze in luna septembrie

Chiar daca Interbox a anuntat ca meciul dintre Bute si Jean Pascal va avea loc pe 18 ianuarie 2014, confruntarea s-ar putea sa fie, din nou, amanata

Jean Pascal nu este de acord sa astepte inceputul lui 2014 pentru a boxa cu Lucian Bute! Pugilistul canadian vrea sa profite de forma buna aratata in ultima perioada si sa boxeze in luna septembrie.

"Eu nu statu dupa Lucian Bute! Ce fac daca se accidenteaza iar in ianuarie? Sunt la apogeul carierei si vreau ca lucrurile sa se miste. Vreau sa boxez cat mai repede", a declarat Pascal.

Daca Jean Pascal va refuza data de 18 ianuarie 2014 pentru o intalnire cu Bute, atunci reprezentantii Interbox au anuntat ca boxerul roman il va intalni pe canadianul Adonis Stevenson, intr-o lupta pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC.

"Recuperarea a decurs foarte bine, nu simt nicio durere. Sunt intr-o forma excelenta si astept sa ma lupt cu Jean Pascal, asa cum era stabilit. Daca nu va dori sa ma intalneasca, atunci ma voi pregati pentru o alta lupta, cel mai probabil cu Adonis Stevenson", a spus Lucian Bute.

Saptamana de cosmar pentru echipele romanesti! 4 echipe, 3 infrangeri, 2 lectii de fotbal, 1 punct... VIDEO! Ultimul matador blanco: Raul si-a luat adio de la Real Madrid! Lacrimi si trofee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x