Antena Căutare

Rapid a facut apel la TAS in cazul "Varga-Balan"

Actionarul majoritar George Copos a declarat in aceasta dimineata ca gruparea giulesteana a initiat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne procedura de atac a hotararilor comisiilor LPF in cazul Varga - Balan, clubul Rapid urmand sa ceara daune "de milioane de euro".

"Am facut apel la TAS, am initiat deja procedura de atac. Nu s-a pus la indoiala nici un moment daca sa mergem sau nu mai departe. Pentru ca noi credem cu tarie ca Rapid a fost de buna credinta si ca a respectat intocmai regulamentele din Romania"


"Am trimis deja o scrisoare la TAS prin care ii anuntam de intentia noastra de a merge pana la capat. Acum, avocatii nostri pregatesc motivarea, care va fi transmisa in urmatoarele zile celor de la TAS. Cerem daune de milioane de euro celor vinovati in cazul Varga - Balan. Nu vreau sa spun daca vom cere daune Ligii, comisiilor sau altcuiva pentru ca nu vreau sa deconspir planul nostru. Dar cei vinovati trebuie sa plateasca", a explicat oficialul rapidist.

Comisia de Disciplina a LPF a decis, in 9 aprilie, ca echipa Rapid sa piarda, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timisoara, considerand ca jucatorii rapidisti Dacian Varga si Tiberiu Balan nu aveau drept de joc in partida disputata la 5 martie si incheiata cu victoria rapidistilor cu scorul de 1-0.

Hanescu va juca cu Nadal in "optimile" Mastersului de la Roma... Romania, in urcare cu patru locuri in ierarhia FIFA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x