Antena Căutare

Rapid - FC Timisoara 1-0

In primul meci din cadrul etapei a XX-a, Rapid Bucuresti a invins pe FC Timisoara cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de slovenul Matic, in minutul 26.

Intalnirea din Giulesti a fost la un pas sa fie amanata din cauza vremii nefavorabile.

Ninsoarea abundenta cazuta in ultimele ore in Bucuresti a acoperit terenul stadionului "Valentin Stanescu" si partida era in pericol sa fie suspendata. Fanii rapidisti au sarit imediat in sprijinul echipei si au ajutat la degajarea terenului din Giulesti de zapada.

Meciul a inceput sub dominatia sterila a echipei gazde, care reusit sa deschida scorul in urma unei faze fixe. Spadacio a pasat scurt pentru Darijan Matic care a trimis mingea direct in vinclu, fara sperante pentru Taborda.

FC Timisoara pierde in Giulesti, iar postul lui Ioan Ovidiu Sabau se afla sub semnul intrebarii, patronul Marian Iancu fiind nemultumit de evolutia banatenilor in primele trei etape din retur.

"Putem juca foare foarte bine si sa pierdem, asta e fotbalul. Joci prost si aduni puncte, faci un meci exceptional in deplasare, dar pleci cu mana goala. Rapid a avut doar doua ocazii. Nu a intrat mingea din toate pozitiile timp de 90 de minute. Ii felicit pe jucatori, si-au dorit mult un rezultat pozitiv. Sutul lui Matici il prinzi o data la un milion de ani. Ii felicit pe cei de la Rapid, sper ca data viitoare vom castiga noi" - Marian Iancu (Digisport).


Rapid Bucuresti:
33. Bornescu - 2. Helder, 3. R. Fernandes, 32. Iencsi (28. A. Iordache '63), 16. Ciz - 6. Matic, 10. Herea - 29. T. Balan (20. St. Grigorie '73), 30. Spadacio, 18. Varga - 11. Ionita (9. Raduta '85). Antrenor: Nicolae Manea.

FC Timisoara: 99. Taborda - 16. Luchin (25. Kozak '72), 14. Mera, 6. Nibombe, 8. Sepsi - 26. Chiacu, 55. Bourceanu, 5. Alexa, 18. Chitu (34. Contra '54) - 21. Goga, 10. Parks (11. Mansour '65). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.



Rapid - FC Timisoara 1-0. Lovitura libera batuta de Spadacio, de la mare distanta, ii paseaza lui Matic care inscrie cu un sut superb la vinclu

Tribunalul Antidoping din Italia cere lui Chelsea "Dosarul Mutu"... Conflictul dintre Szabo si Beclea Szekely, in topul "dusmaniilor de moarte" din sport...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x