Antena Căutare

RAPID-STEAUA: Niciun bilet pentru fanii Stelei la derby

Presedintele FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, duminica, ca suporterii echipei Steaua nu vor primi nici un bilet pentru partida din aceasta seara dintre cele doua formatii, deoarece a fost depasit termenul limita de ridicare a tichetelor, scrie Gsp.ro.

"In sedinta tehnica de organizare a meciului cu Steaua, desfasurata vineri, impreuna cu jandarmeria, observatorul meciului, clubul nostru si clubul Steaua, s-a stabilit ca galeriei oaspete sa-i revina 406 bilete si un termen limita pentru ridicarea acestora. Acest termen era ora 12.00 in ziua de duminica. Pina la aceasta ora, 12.45, nici reprezentantii clubului Steaua si nici vreun reprezentant al Ligii Suporterilor Stelisti nu a venit sa ridice biletele si nici nu a solicitat telefonic sau intr-un alt mod prelungirea termenului stabilit in sedinta de vineri. In aceste conditii, impreuna cu observatorul partidei, s-a stabilit ca suporterii stelisti nu vor primi nici un bilet pentru partida din aceasta seara. In primul rind pentru ca s-a depasit termenul limita si in al doilea rind deoarece nu mai este timp pentru luarea masurilor de securitate pentru buna desfasurare a intilnirii", a spus Zotta.

In urma cu putin timp mai multi membri ai peluzei Stelei s-au intilnit pentru a luat o decizie finala cu privire la derby-ul din aceasta seara.

Acestia au hotarit sa nu faca deplasarea in Giulesti la meciul care va incepe la 21:30.

Foto: Gsp.ro

Olaroiu si Radoi au luat titlu cu Al Ain in Emiratelor Arabe Unite... FOTO! Rapid si Steaua au remizat, scor 1-1, in Giulesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x