Rapid Viena - FCSB 3-1! Gigi Becali scoate 3 jucători din echipa lui Dică: unul nu știe să dribleze, altul e emotiv și ultimul fuge de joc

Rapid Viena - FCSB 3-1 a fost prilejul ideal pentru ca Gigi Becali să se convingă de faptul că jucătorii săi ”de mare valoare” sau ”de națională” nu prea au legătură cu fotbalul adevărat. Olimpiu Moruțan, Ovidiu Popescu și Florinel Coman, au fost luați în vizor de patronul roș-albaștrilor.

Rapid Viena - FCSB 3-1, din play-off-ul Europa League, a fost prilejul ideal pentru ca Gigi Becali să se convingă de faptul că jucătorii săi ”de mare valoare” sau ”de națională” nu prea au legătură, cel puțin momentan, cu fotbalul adevărat. Olimpiu Moruțan, Ovidiu Popescu și Florinel Coman, au fost luați în vizor de patronul roș-albaștrilor.

În ciuda eșecului de la Viena, Gigi Becali a convins că FCSB are 60% șanse de calificare. Nimeni nu știe cum a ajuns la acest rezultat. La retur, antrenorul don lojă al FCSB-ului se pregătește să facă 3 schimbări importante.

În urmă cu doar 2 zile, Gigi Becali îl propunea pe Ovidiu Popescu la națională. Spunea despre el că depune un efort incredibil și e peste Paul Anton. Ei bine, la Viena, ”Lampard” Popescu a depus un efort uriaș în a fugi de joc, iar acum va fugi și din primul 11.

”Ovidiu Popescu a atins mingea de 5 ori. E o singură explicație: fuge de joc. Se așază în teren încât să nu primească mingea. Fugi de joc când ai 24 de ani?” a spus Becali la Digisport.

Gigi are deja înlocuitor pentru Popescu: Hristo Zlatinski, adus ieri de la Craiova.

Nu a scăpat de tir nici Olimpiu Moruțan. Deja evaluat la sute de milioane de ochii patronului, acesta este scos din echipă din motive emotive. ”Va fi altceva la București. N-o să mai joace Moruțan, e emotiv. E prea crud pentru acest nivel. Poate l-am lăudat prea mult și am greșit ridicându-l în slăvi.

Paradoxal, cel mai periculos om al FCSB-ului de la Viena, Florinel Coman, nu a scăpat nici el de atacurile patronului. ”Coman, credea că va juca din talent toată viața. Nu joci, tată, din talent. Dacă nu muncești, nu mai poți să driblezi. Că n-a mai putut să dribleze pe nimeni. Talent are cât Carul Mare, dar degeaba dacă nu are putere. Și dacă nu ai putere, nu poți să driblezi.” a spus Becali de Mbappe pentru sursa citată.

FCSB - Rapid Viena, returul play-off-ului Europa League se va juca joi, 30 august, ora 21:30.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri