Antena Căutare

Razvan Lucescu: "Cei de la Cluj au luat-o razna"

Antrenorul Rapidului a reactionat dur dupa ce oficialii Universitatii au reclamat arbitrajul lui Balaj din Giulesti.

Rapidul e singura echipa din cele din fruntea clasamentului care a pierdut puncte in prima etapa a minireturului.

Desi centralul Cristi Balaj a facut mai multe greseli in favoarea lui U Cluj, cei care au acuzat arbitrajul au fost ardelenii.

Razvan Lucescu a reactionat imediat acuzand grav oficialii sepciilor rosii. Fostul selectioner chiar s-a intrebat retoric daca acestia sunt sanatosi la cap, dupa care a pus singur verdictul: "au luat-o razna".

„Sunt doua lovituri de pedeapsa clare pentru noi, indiscutabile si alte doua faze in care am fi putut beneficia de penalty. Am vrut sa fiu calm dupa meci, dar daca ei acuza arbitrajul... nu e normal.

E hentul lui Hoban, e faultul lui Bornescu cel ce loveste cu pumnii, interventia lui Szukala la Roman, clara, si mai e faultul lui Achim.

Vazusem fazele si in timpul meciului dar m-am abtinut. Se pare ca pentru unii, Rapid e o echipa mica si se poate spune orice despre ea. Balaj poate ca a gresit, poate ca nu, poate a avut o forma mai slaba" a spus juniorul.

Foto: Hepta

Adrian Porumboiu: "Daca mai avea meci la Vaslui, Rapid lua titlul"... Mihai Stoica: "Tactic, Steaua nu a jucat nimic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x