Antena Căutare

Razvan Lucescu: “Mergem sa batem in Bosnia”

Desi mai este aproape o luna pana la deplasarea din Bosnia, Razvan Lucescu pregateste deja meciul din preliminariile pentru Euro 2012. "Mergem sa batem, asta e clar", declara apasat selectionerul.

Ca echipa, eu cred ca noi suntem mai buni, dar ei au un nucleu de fotbalisti pe care nationala noastra nu-l are. Dzeko (Manchester City), Misimovici (Galatasaray), Ibisevici (Hoffeinheim), Pjanic (Lyon) sunt jucatori de mare valoare"


Selectionerul vorbeste si despre fotbalistii pe care se va baza la confruntarea cu bosniacii: "Deac si Marica au jucat bine la nationala si sunt oameni care se pliaza pe ce vom face noi in Bosnia. Fotbalisti puternici, cu forta pe contraatac".

Intre timp, situatia lui Adrian Mutu la prima reprezentativa ramane in continuare incerta.

"Toata lumea asteapta de la mine sa zic ceva de Mutu. Sa joace la Fiorentina, sa dea goluri si voi fi nevoit sa-l iau in calcul. Pana la Mutu mai sunt si altii. Am fost la Roma si am stat o saptamana, timp in care l-am urmarit pe Stefan Radu si am discutat cu el de cateva ori. Eu ma bazez pe el si, o spun in premiera, poate fi chiar titular", a completat Razvan Lucescu.

Nationala de fotbal a Romaniei se afla pe locul 5 in grupa D de calificare la Euro 2012, cu numai 2 puncte adunate. Echipa tricolora este devansata chiar de viitorul adversar, Bosnia-Hertegovina, cu 4 puncte, dar si de Albania(5 puncte), Belarus(8 puncte) si Franta(9 puncte).

Nationala de futsal a Romaniei s-a calificat la CE 2012... U Craiova-Steaua 0-1/ Debut cu dreptul pentru "Fiara" in 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x