Antena Căutare

Razvan Lucescu se gandeste din nou la calificare

Selectionerul Romaniei, Razvan Lucescu, a vorbit despre rezultatul de egalitate inregistrat in partida amicala cu Italia, scor 1-1.

"Puteam printr-un rezultat pozitiv sa schimbam conjunctura in favoarea noastra, asa cum s-a intamplat si in '69, cu jocul de pe Wembley, caruia i-a urmat o calificare, apoi in '82 si acel 2-0 cu Cehia din 2005 de la Constanta, care a deschis calificarea spre EURO 2008 practic.

Nu am reuşit sa castigam un meci pe care am fi meritat sa il castigam dupa ardoarea si daruirea cu care l-am abordat. A fost un an in care am primit gol la cea mai mica greseala, sper ca la anul sa se intoarca roata si sa avem mai mult noroc.

Am fi plecat cu un rezultat pozitiv de la Paris daca nu ar fi fost acea faza din minutul 83. Va trebui sa ne batem pentru fiecare minge in continuare, baietii muncesc si cu siguranta ca vom obtine calificarea. I-am lasat pe baieti sa aleaga numarul 10", a spus Lucescu la televiziunea sportro.

Citeste mai multe stiri de la amicalul Romania - Italia pe gsp.ro

Meciuri amicale: Portugalia umileste Spania. Argentina invinge Brazilia/ Vezi toate rezultatele!... Marica a reusit "dubla" in Romania - Italia 1-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x