Antena Căutare

Răzvan Lucescu dă lovitura carierei! Antrenorul lui PAOK, pe banca unei câștigătoare de Cupa UEFA ?

Răzvan Lucescu (49 de ani) este pe punctul de a da lovitura carierei ca antrenor. După un sezon bun cu PAOK Salonic, în care a fost aproape de a câștiga titlul în Grecia, tehnicianul român, dar a pierdut lupta la Comisii, fiul lui Mircea Lucescu este aproape de a prelua pe Şahtior Doneţk.

Răzvan Lucescu (49 de ani) este pe punctul de a da lovitura carierei ca antrenor. După un sezon bun cu PAOK Salonic, în care a fost aproape de a câștiga titlul în Grecia, tehnicianul român, dar a pierdut lupta la Comisii, fiul lui Mircea Lucescu este aproape de a prelua pe Şahtior Doneţk.

Conform presei din Ucraina, Paulo Fonseca, actual antrenor al lui Șahtior, va pleca de la Donețk la finalul acestui sezon. În acest moment, Rinat Ahmetov îi caută un înlocuitor portughezului, iar conform presei locale, Răzvan Lucescu este favorit să-i ia locul.

În ultimele zile, între Mircea Lucescu și Ahmetov au avut loc mai multe întâlniri, multe recunoscute oficial de oficialii celor din Ucraina. Atunci, în presă s-a zvonit despre o revenire a lui Lucescu senior la Donețk. În realitate, se pare că ”alesul” trupei din Donețk ar fi Lucescu Jr.

Dacă ar ajunge la Șahtior, Răzvan Lucescu și-ar trece în CV cel mai important club din cariera de antrenor. Răzvan Lucescu a mai antrenat la FC Brașov, Rapid, naționala României, El Jaish, Petrolul, Skoda Xanthi și PAOK.

Șahtior este pe primul loc în Ucraina, cu 66 de puncte, trei peste Dinamo Kiev.

Șahtior Donețk, cu Mircea Lucescu pe bancă, a câștigat Cupa UEFA în sezonul 2008-2009

Biletul Zilei 23.04.2018. Meciurile sigure de luni caută un nou bilet câștigător... Biletul Zilei 23.04.2018. Trei meciuri spectacol de azi ne-au adus o cotă bombă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x