Antena Căutare

Real acuza Barcelona de dopaj. Catalanii ii actioneaza in instanta pe madrileni

Real Madrid ii suspecteaza pe rivalii de la Barcelona ca incalca regulamentul competitional. Astfel, clubul din capitala Spaniei va cere Federatiei de Fotbal efectuarea unor controale antidoping, motivind ca actualele testari sint unele superficiale.



Totodata, formatia lui Jose Mourinho va depune tot la Federatie o plingere impotriva arbitrajelor care au dezavantajat direct sau indirect vicecampioana Spaniei.

Ca raspuns, clubul catalan a emis un comunicat prin care "isi exprima public indignarea fata de acuzele referitoare la practicile de doping si doreste in acelasi timp sa dezaprobe astfel de atitudini care nu au nimic in comun si care afecteaza imaginea unei competitii sportive".

De aemenea, Barcelona a anuntat ca va lua masurile legale pentru a apara onoarea clubului, a staff-ului tehnic, a jucatorilor si a medicilor echipei, obiectiv pentru care este dispusa sa mearga pina in pinzele albe.

sursa: gsp.ro

foto: Intact Images

Croatul Ivica Kostelic a castigat Cupa Mondiala la schi alpin... VIDEO! Au refuzat sa mai joace fotbal dupa accidentarea unui coleg!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x