Antena Căutare

Real Madrid - FC Barcelona, scor 2-0, în El Clasico. Învingătorii revin pe primul loc în clasament

Real Madrid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia FC Barcelona, în etapa a XXVI-a din LaLiga. Aceasta este prima victorie a madrilenilor în campionat, în faţa marii rivale, din 2014. În tur, la Barcelona, scorul a fost egal, 0-0.

Au marcat: Vinicius '71, Mariano Diaz '90+2.

1-0, min. 71: Vinicius a pătruns pe partea stângă şi l-a învins pe Ter Stegen după ce mingea a fost deviată în plasă de Pique, la colţul scurt;

2-0, min. 90+2: O nouă pătrundere, de data aceasta pe partea dreaptă, a nou-intratului Mariano Diaz, care a finalizat cu un şut la colţul scurt.

Au evoluat următoarele echipe:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Valverde (Lucas Vazquez '86) - Isco (Modrici '79), Benzema (Mariano Diaz '90+1), Junior Vinicius. Antrenor Zinedine Zidane;

FC Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Jordi Alba - De Jong, Busquets, Arthur (Rakitici '81) - Messi, Griezmann (Ansu Fati '81), Vidal (Braithwaite '70). Antrenor Quique Setien.

Arbitru; Antonio Miguel Mateu Lahoz.

Cartonaşe galbene: Junior Vinicius '10, Daniel Carvajal '19 / Jordi Alba '19, Messi '85

Fostul atacant al madrilenilor, acum la Juventus, Cristiano Ronaldo, s-a aflat în tribunele Stadionului Santiago Bernabeu, alături de alţi aproximativ 80.000 de spectatori.

Alte rezultate înregistrate, duminică, în LaLiga:

FC Sevilla - Osasuna, scor 3-2;

Athletic Bilbao - Villarreal, 1-0;

Espanol - Atletico Madrid, 1-1;

Mallorca - Getafe, 0-1.

În clasament, Real Madrid urcă pe locul I, cu 56 de puncte, iar Barca a oborât pe locul 2, cu 55 de puncte. FC Sevilla este pe locul 3, cu 46 de puncte, urmată de Getafe, cu 45, de Atletico Madrid, cu 44, şi de Real Sociedad, cu 43.

Sursa : news.ro

FC Botoşani - FCSB, scor 2-2, în prima etapă a play-off-ului Ligii I... Şi meciul Sampdoria - Verona a fost amânat din cauza coronaviruslui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x