Căutare Live

Real Madrid nu va mai juca pe Stadionul Santiago Bernabeu în acest sezon

Echipa Real Madrid nu va mai juca pe Stadionul Santiago Bernabeu în acest sezon, informează marca.com.

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a oficializat decizia într-o scrisoare către "socios". El a explicat că restul sezonului va fi jucat fără spectatori, iar această mutare temporară va permite progresul lucrărilor pentur renovarea Stadionului Santiago Bernabeu.

Echipa madrilenă va evolua pe Stadionul Alfredo Di Stefano la meciurile de pe teren propriu din acest sezon, care va fi reluat la 11 iunie, după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

Arena de 6.000 de locuri din centrul propriu de pregătire de la Valdebebas este gazda echipei a doua a grupării, Real Madrid Castilla.

Renovarea Stadionului Santigo Bernanbeu reprezintă o investiţie de peste 500 de milioane de euro.

Stadionul va primi un acoperiş retractabil şi va fi mai înalt decât actuala structură cu 12 metri, iar suprafaţa va creşte cu 66.000 de metri pătraţi. Un ecran uriaş va încorjura stadionul şi va fi montat sub acoperiş.

Capacitatea va fi extinsă cu 3.000 de locuri, la 82.000 de locuri.

Stadionul Santiago Bernabeu a fost inaugurat la 14 decembrie 1947.

Real Madrid va juca primul meci acasă după întrerupere la 14 iunie, cu Eibar, în etapa a XXVIII-a a LaLiga.

Sursa : news.ro

Serie A se reia la 20 iunie, cu meciul Torino - Parma... Ionuţ Stroe: Se pot relua competiţiile pe echipe, fără spectatori. Fotbalul a solictat reluarea la 13 iunie...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri