Antena Căutare

Real pregateste transferul lui Rooney

Jose Mourinho ar putea primi in urmatoarea perioada de transferuri un cadou neasteptat de la Florentino Perez: transferul lui Wayne Rooney!

Ultima campanie de transferuri a Realului nu a fost la fel intensa ca cele din anii precedenti. Pe Santiago Bernabeu au ajuns nume mai putin cunoscute ca Sahin, Altintop sau Coentrao.

In plus, s-a negociat intens cu Neymar, insa jucatorul a ales sa ramana in cele din urma la Santos. Cum nici pana acum nu s-a mai realizat vreun progres in aceasta directie, oficialii Realului au decis sa schimbe strategia. S-a stabilit si prima tinta: Wayne Rooney.

Pentru a perfecta transferul, Real intentioneaza sa puna pe masa o suma de 60 de milioane de euro pentru Manchester United, potrivit goal.com. In schimb, lui Rooney i se va oferi un salariu de noua milioane de euro pe an. La United atacantul incaseaza cu trei milioane de euro mai putin.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images \ EPA

Lucescu si Hiddink favoriti sa preia la PSG... Romania - Spania 0-4 \ Tricolorele, prea mici pentru un razboi atat de mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x