Antena Căutare

Red Bull Romaniacs - 176 de rideri, la startul celui mai dificil raliu din lume

La ora 14.00, in centrul Sibiului se va da startul in Prologul celui mai dificil raliu hard enduro din lume. 176 de rideri din 32 de tari concureaza intre orele 8.30 si 10.00 in calificarile pentru Prolog, doar primii 16 piloti de la fiecare categorie urmand sa participe la Prologul de la ora 14.00. Chris Birch, Graham Jarvis si Xavier Galindo sunt favoritii la victorie din randul celor de la clasa Pro (cea mai dificila). In show-ul facut de riderii de la clasa Pro il veti vedea si pe Mani Gyenes, romanul care in luna ianuarie a castigat clasa Maraton a raliului Dakar.

Pentru Prologul al carui rol este de a le arata fanilor ce vor indura riderii in cele patru zile din munti, Andy Fazekas si echipa sa au realizat un traseu pe B-dul Corneliu Coposu din centrul Sibiului in care au inclus 40 de tone de piatra, 50 de metri cubi de busteni, 30 de metri cubi de nisip si cateva zeci de pneuri uzate.

Tot traseul a fost realizat in mai putin de 24 de ore lucrarile incepand joi 14 iulie la ora 20.00 si incheindu-se vineri, 15 iulie, la ora 17:00.

Pentru prima data in istoria Red Bull Romaniacs, Prologul va fi transmis live. Show-ul din centrul Sibiului va putea fi urmarit incepand cu ora 13:50 de cei care acceseaza www.redbullromaniacs.com.

Live tracking si in 2011

Fanii pot sa isi urmareasca favoritii accesand incepand din prima zi in munti (duminica 17 iulie) www.redbullromaniacs.com. Pe site este disponibila optiunea live tracking, unde introducand numarul pilotului favorit fanii vor putea vedea unde se afla acesta pe traseu.

Mihai Nesu, mesaj tulburator pentru fani: ”Imi dati putere, va multumesc!”... Otelul Galati - Steaua Bucuresti 1 - 0 / Galatenii, la prima Supercupa din istorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x