Antena Căutare

Remat Zalau invinge Tomis Constanta si se apropie de un nou titlu la volei masculin

In derby-ul campionatului national de volei masculin, Remat Zalau a dispus pe teren propriu de Tomis Constanta cu 3-1 (16, -16, 18, 26).

Primul set al partidei desfasurate in Ardeal a a apartinut salajenilor condusi de pe banca de Mariusz Sordyl (principal) si Ovidiu Macarie (secund), care s-au impus cu 25-16.

Cu acelasi scor au castigat si cei de la malul marii setul doi si meciul se echilibra. A urmat o noua desprindere a gazdelor, zalauanii impunandu-se cu 25 la 18.

In cel de-al patrulea set, Constanta a fost echipa mai determinata si chiar a avut 3 oportunitati de a egala situatia la general. Din pacate pentru ei, au ratat toate cele trei mingi de set. In schimb, cei de la poalele Mesesului au fructificat prima ocazie de a se impune (28 - 26).

Dupa aceasta victorie obtinuta in sala Liceului Sportiv Avram Iancu din Zalau, Remat se apropie si mai mult de titlul de campioana, deoarece Tomis era principala contracandidata.

Foto: gsp

Ceahlaul Piatra Neamt - Steaua 1-0 \ Ros-albastrii ies din lupta pentru titlu... Sevilla – Athletic Bilbao 1-2. Vezi rezultatele din Spania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x