Antena Căutare

Revenire de senzație în Liga 1! Omul care a scris istorie cu FCSB recunoaște că e aproape de o super-echipă!

O schimbare spectaculoasă între doi membri ai ”Generației de Aur” a fotbalului românesc este aproape de a se produce în Liga 1 la finele acestui sezon. ”Regele” Gică Hagi este decis ca niciodată să plece din Liga 1 la finalul acestui sezon, iar cel pe mâna căruia vrea să lase echipa de la Ovidiu este Costel Gâlcă. Fostul tehnician al Stelei a vorbit pentru prima oară despre acest subiect.

Gică Hagi a recunoscut în mai multe rânduri că pritenul și fostul său coleg Costel Gâlcă e alegerea perfectă pentru echipa sa, una bazată în special pe tineri. În 2014, înainte de a prelua Steaua (actuala FCSB), Gâlcă a fost selecționer la naționala U17 a României, asta după ce a pregătit mai multe grupe de copii și juniori în Spania.

”Tot ce e posibil. Deocamdată, nu am vorbit cu Gică despre acest lucru, dar din când în când mai vorbim. În ultimul timp nu am atins acest subiect. E posibil să se întâmple. Nu numai eu mi-aș dori să ajung acolo, la clubul lui Gică, dar și mulți alți antrenori. La ce infrastructură e, la ce idee a lucrat Gică în toţi anii ăştia. Asta, bineînţeles, în condițiile în care Gică va alege să plece afară”, a spus tehnicianul de 46 de ani la digisport.

Costel Gâlcă este omul care a scris istorie cu roş-albaştrii în stagiunea 2014-2015 (a luat titlul, Cupa şi Cupa Ligii).

În cariera sa, Gâlcă a antrenat la juniorii Almeriei, România u17, FCSB, Espanyol, Al Taawon și Al-Feiha. A câștigat trei trofee în carieră, campionatul Cupa României și Cupa Ligii cu FCSB.

Biletul Zilei 22.03.2018. Duelurile sigure de la Miami Open ne aduc azi profitul... Răzvan Marin la AS Roma, realitate sau poveste cu final românesc ? Cele mai tari ”transferuri” visate de jucătorii român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x