Antena Căutare

Revista presei sportive, 10.04.2018! Zi tristă la Madrid: o legendă și-a anunțat plecarea; PSG va avea un nou antrenor; revine Liga Campionilor

Revista presei sportive de marți, 10 aprilie 2018, are în ”ofertă” mai multe subiecte interesante. Dacă pe plan intern citim despre ultimele mișcări de trupe din Liga 1 și din lupta pentru șefia FRF, extern avem subiecte variate, de la transferuri de jucători și antrenori, până la ultimele informații legate de meciurile din UEFA Champions League.

Gazeta Sporturilor de azi deschide cu rezultatul tradițional din duelurile FCSB/Steaua - ”U” Craiova și titrează ”Știința de a învinge”, după un nou succes clar al bucureștenilor. Pe de altă parte, prin intermediul unui reportaj, gazeta ne mai anunță că Ionuț Lupescu are susținerea votanților din Darabani la alegerile FRF din 18 aprilie.

Revista presei sportive, 10.04.2018! Zi tristă la Madrid: o legendă și-a anunțat plecarea; PSG va avea un nou antrenor; revine Liga Campionilor

Vestea zilei, una tristă, este oferită de ziarele de la Madrid. MARCA și AS anunță, pe primele pagini, informația că ”El Nino” Fernando Torres a spus adio celor de la Atletico Madrid.

Idolul suporterilor clubului Atletico Madrid, a anunţat, luni, că va părăsi clubul "colchonero" în această vară, la vârsta de 34 de ani, din cauza timpului de joc pe care îl consideră insuficient.

Alintat "El Nino", jucătorul crescut și format la Atletico a debutat sub culorile clubului la 17 ani, în 2001, devenind apoi căpitanul echipei. El a fost transferat ulterior la Liverpool (2007-2011) şi apoi la Chelsea (2011-2014) şi AC Milan (2014), înainte de a reveni la Atletico în ianuarie 2015.

Dincolo, presa catalană a început deja subiectul AS Roma - Barcelona, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: ”Ave, Messi”, notează MUNDO DEPORTIVO și pune o imagine de la finala Ligii dintre Barca și Manchester United.

Din SPORT aflăm că Messi și Iniesta sunt la un meci de a bifa 100 de prezențe în Ligă, iar Pep caută minunea cu Liverpool.

Din Gazzetta dello sport de azi citim, cu o oarecare resemnare, titlul ”Mission Impossible”, cu trimitere la meciurile imposibile pe care le au Roma și Juventus cu Barca și Real.

Iar L Equipe ne anunță că Thomas Tuchel va deveni noul antrenor al celor de la PSG.

Din presa engleză aflăm o veste uriașă pentru fanii lui Liverpool: Mo Salah e apt pentru meciul cu City.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scandal de proporții la FCSB! Gigi Becali l-a distrus pe Constantin Budescu, după ce jucătorul acuzase faptul că a fost ... Biletul Zilei 10.04.2018. Meciurile sigure din Liga Campionilor și Championship ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x