Antena Căutare

Revista presei sportive, 12.04.2018: Fotbalul românesc se desparte de Templu; ”Jaful secolului” la Real - Juventus vs. penalty clar la Lucas

Revista presei sportive de joi are în prim-plan ”Jaful Secolului” cum titrează catalanii sau ”un penalty clar” cum titrează madrilenii, de la meciul Real - Juventus.

Revista presei sportive de joi are în prim-plan ”Jaful Secolului” cum titrează catalanii sau ”un penalty clar” cum titrează madrilenii, de la meciul Real - Juventus. Duelul dramatic dintre campioanele Spaniei și Italiei încă naște ”monștri” printre gazetarii Europei. Opinii și păreri contradictorii curg râuri după meciul de pe ”Bernabeu”.

Începem ediția de azi din ”Revista presei sportive” cu prima pagină din Gazeta Sporturilor. De aici aflăm că Stadionul Ghencea, ”Templul Fotbalului Românesc”, își trăiește ultimele clipe. Locul în care s-a scris istorie, s-au trăit bucurii, dezamăgiri, calificări și eșecuri, va fi înlocuit de o arenă ultra-modernă.

Revista presei sportive, 12.04.2018: Fotbalul românesc se desparte de Templu; ”Jaful secolului” la Real - Juventus vs. penalty clar la Lucas

Din liniștea mioritică trecem rapid în războiul ”civil” din Spania, acolo unde ziarele din Madrid și Catalonia se războiesc pe tema ”A fost sau n-a fost hoție” la Real - Juventus.

Marca deschide prima pagină de azi cu un mesaj clar: ”FUE PENALTY”.

Dincolo, ziarele catalane, rănite după umilința suferită de Barcelona în Cetatea Eternă, se răzbună oarecum pe Real Madrid cu titluri foarte dure. În opinia gazetarilor catalani, campioana Europei s-a calificat în semifinalele Champions League numai pentru că a ajutat-o "centralul" englez Michael Oliver, cu acea lovitură de pedeapsă dictată în minutul 90+3.

SPORT este cel mai dur. "Jaful secolului" a fost titlul de pe copertă. "Scandalos. Arbitrul a inventat un penalty inexistent doar ca Realul să joace semifinalele, iar Juventus a încheiat meciul distrusă, ratând o «remontada» istorică".

Nici MUNDO DEPORTIVO nu o menajează pe Real și titrează ”Master în arbitraj. Madridul trece mai departe în stilul său caracteristic, cu un penalty foarte dubios în minutul 90+3".

Nici italienii de la Gazzetta dello Sport nu sunt calmi, însă aceștia apreciază jocul celor de la Juventus și caraterizează lovitura de la 11 metri ca fiind ”dubioasă”.

Real Madrid - Juventus 1-3 s-a lăsat cu o calificare a gazdelor și cu o suspendare a unei vedete din lotul lui Zinedine ... Biletul Zilei 12.04.2018. Două meciuri din Europa League ne aduc un pont excelent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x