Antena Căutare

Revista presei sportive, 17.04.2018: Ionuț Lupescu schimbă din temelii fotbalul. Vine un nou selecționer; Barcelona se desparte de o legendă

Revista presei sportive de azi intră în tensiunea alegerilor de la FRF, dacă vorbim de presa internă, și în cea din UEFA Champions League, dacă vorbim de presa europeană. Aflăm detalii extrem de interesante înainte de scrutinul fotbalistic de mâine.

Gazeta Sporturilor de azi aruncă pe piață o informație căreia îi putem atribui calificativul ”bombă”. Conform jurnaliștilor de aici, Ionuț Lupescu e gata să aducă schimbări majore la națională și să îl înlocuiască pe Cosmin Contra cu Costel Gâlcă.

Din gazeta de azi mai aflăm că legendele Barcelonei vin la Cluj pentru un amical cu ”Generația de Aur”, iar FCSB a fost ajutată de arbitri în meciul cu Astra.

Intră în febra semifinalei Ligii Campionilor Real - Bayern și citim din MARCA despre o temere a madrilenilor. Trupa lui Zidane se teme ca erorile de arbitraj de la ultimul duel cu Bayern din Ligă, din sezonul trecut, să nu se întoarcă împotriva campioanei Europei.

Și din AS citim tot despre duelul Bayern - Real. Avem aici un interviu cu James Rodriguez, cel care are numai cuvinte de laudă despre fosta sa echipă.

Tot AS le dă o veste proastă celor de la Barcelona și mai notează că: ”Iniesta va pleca în China”

Trecem acum la presa catalană, cea care ne dă detalii interesante despre meciul Celta Vigo - Barcelona, programat azi. Valverde rotește echipa de start, iar din primul 11 dispar azi Busquets, Pique și Iniesta.

Același subiect al rotației jucătorilor este tratat și în MUNDO DEPORTIVO. Aici mai citim o analiză amplă a cauzelor care au dus la eșecul Barcelonei cu AS Roma din Ligă.

Gazzetta dello Sport de azi ne anunță despre un transfer bombă pregătit de Juventus. Rezervă la United, Antony Martial poate ajunge la Torino. Bayern e și ea în luptă pentru francez.

Din L Equipe citim despre cei 7 ani în care PSG a devenit o echipă uriașă, însă doar în Ligue 1, nu și în UEFA Champions League.

Englezii de la Mirror Sport ne anunță că City a încheiat sărbătoarea și începe cheltuiala. Mahrez, Alderwerireld și Lemar sunt printre ținte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cosmin Contra, OUT de la naționala României ? Ionuț Lupescu aduce un antrenor care a scris istorie cu Steaua... Biletul Zilei 17.04.2018. Ponturile sigure de marți ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x