Antena Căutare

Revoluție în lotul lui Nicolae Dică! Gigi Becali a decis să scape de 8 jucători care nu au convins la FCSB

Lotul numeros al celor de la FCSB va suferi modificări majore în perioada de transferuri din iarnă. În ciuda faptului că trupa lui Dică domină Liga 1 și grupa de Europa League, Gigi Becali nu mai are răbdare cu o parte dintre jucătorii care nu au convins în ultimele luni la FCSB.

Conform ultimelor informații, nu mai puțin de 8 jucători au intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, iar în perioada de mercato care va urma vor fi îndepărtați de la FCSB. Pe această listă apare un nume surpriză, în care patronul FCSB își punea mari speranțe. Este vorba de portarul naționalei României U19, Andrei Vlad. Despre acesta din urmă, Becali spunea că e noul ”Donnarumma” al Ligii 1.

Informația conform căreia Gigi Becali ar putea renunța la o serie de jucători care nu prind echipa a fost confirmată de Ana Maria Prodan, impresara mai multor jucători de la FCSB.

”Am o listă de jucători de la FCSB pe care patronul se gândeşte să-i lase să plece penru a nu stea pe banca de rezerve. Şi, probabil, în următoarele două-trei săptămâni îi vom şti exact pe cei pe care Gigi Becali îi va lăsa să plece ori împrumut, ori definitiv”, a declarat Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Sursa citată anunță ce jucători ar putea pleca în iarnă de la FCSB:

Andrei Vlad, portar, 18 ani (ar putea fi împrumut)
Artur Jorge, fundaş, 23 de ani (va reveni la clubul de la care este împrumutat, Sporting Braga)
Dan Popescu, fundaş, 29 de ani (ar putea fi lăsat liber de contract)
Vlad Achim, mijlocaş, 28 de ani (ar putea fi împrumutat sau lăsat liber de contract)
Daniel Benzar, mijlocaş, 19 ani (ar putea fi împrumutat)
Paul Szecui, mijlocaş, 17 ani (ar putea fi împrumutat)
William De Amorim, mijlocaş, 25 de ani (şefii vor încerca să-l vândă. Cel mai probabil, va fi luat de Şumudică la Kayerispor)
Cătălin Golofca, mijocaş, 27 de ani (probabil că va fi împrumutat)

Vizita lui Mircea Lucescu umple stadionul din Gruia! Șanse mari ca amicalul România-Turcia să se joace cu casa închisă... Presa din Anglia anunță o mutare șoc: Jose Mourinho lasă Manchester United pentru a prelua cea mai bogată echipă a conti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x