Antena Căutare

Rezultatele preliminare ale anchetelor în cazul morții lui Ilie Balaci, DEZVĂLUITE! Ce s-a aflat

Toate procedurile de intervenţie au fost respectate, iar ambulanţele au fost dotate corespunzător – sunt rezultatele preliminare ale anchetelor pe care le desfăşoară Ministerul Sănătăţii la Serviciul de Ambulanţă Craiova şi la Spitalul Judeţean Craiova în cazul morţii fostului fotbalist Ilie Balaci.

Toate procedurile de intervenţie au fost respectate, iar ambulanţele au fost dotate corespunzător – acestea sunt rezultatele preliminare ale anchetelor pe care le desfăşoară Ministerul Sănătăţii la Serviciul de Ambulanţă Craiova şi la Spitalul Judeţean Craiova în cazul morţii fostului fotbalist Ilie Balaci.

Ministerul Sănătăţii a precizat, miercuri, că a fost respectat şi protocolul de resuscitare, fiind făcută chiar o resuscitare prelungită.

„Rezultatele preliminare ale controalelor efectuate la Serviciul de Ambulanţă Craiova şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii împreună cu reprezentanţi ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI relevă faptul că au fost respectate procedurile în efectuarea intervenţiilor medicale în cazul lui Ilie Balaci. Ambulanţele au fost dotate corespunzator iar protocolul de resuscitare a fost respectat, fiind efectuată chiar o resuscitare prelungită”, a transmis miercuri Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat de presă, potrivit News.ro.

Ministerul Sănătăţii a demarat o anchetă cu privire la decesul fostului fotbalist Ilie Balaci, fiind trimisă la Ambulanţa Craiova o echipă de specialişti.

Medicii legişti au stabilit, în urma efectuării necropsiei, că decesul lui Ilie Balaci a survenit unui infarct miocardic.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani.

ISU Dolj a precizat, duminică, într-un comunicat că decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat după ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare.

Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri. Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Gest suprem făcut de Alex Mitriță în memoria lui Ilie Balaci! Ce și-a scris pe piele! Imaginea e virală!... Decizie BOMBĂ pentru Victor Becali! Iese din închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x