Antena Căutare

Ribakina se califică în a patra finală din 2020, la Dubai. Urmează meciul Simona Halep - Jennifer Brady

Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (2), pe croata Petra Martici, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 8, calificându-se în finala turneului de categorie Premier de la Dubai.

Ribakina, 20 de ani, s-a impus după un meci care a durat două ore şi 12 minute şi în care a salvat câte o minge de set. Ea a fost condusă în setul al doilea cu 3-0 şi 4-1, dar a revenit şi a câştigat.

Pe arena centrală de la Dubai urmează a doua semifinală, între Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, şi americanca Jennifer Brady, locul 52 WTA, venită din calificări.

În acest an, Ribakina are un titlu, la Hobart, şi încă două finale jucate, la Sankt Petersburg şi Shenzhen. Cu excepţia Australian Open, la care a fost eliminată în turul al treilea, ea a ajuns în finală la toate turneele la care a participat, acumulând 19 victorii şi pierzând de trei ori.

În 2019, Ribakina a câştigat turneul de la Bucureşti şi a mai jucat o finală la Nanchang

Simona Halep a abandonat meciul contra Elenei Ribakina din optimile de finală ale turneului de la Wuhan, ediţia 2019, singura lor întâlnire.

Halep s-a accidentat la spate în ghemul al nouălea, la scorul de 4-4. Ea a cerut time-out medical, în pauza de la 4-5. Românca a început ghemul al zecelea, dar nu a putut servi normal şi s-a retras, la 30-30.

Calificarea în finală este recompensată la Dubai cu un premiu de 372.200 de dolari şi cu 305 puncte WTA. Învingătoarea va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA.

Sursa : news.ro

Bulent Uygun este noul antrenor al echipei Denizlispor... Simona Halep joacă, astăzi, contra Elenei Ribakina, pentru un al doilea titlu la Dubai şi al 20-lea trofeu în circuitul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x