Antena Căutare

Ribery, criticat la Bayern Munchen

Antrenorul Jupp Heyneckes s-a aratat deranjat de atitudinea francezului care nu a dat mana cu Muller in momentul in care a fost schimbat in partida cu Basel.

Bayern Munchen a pierdut pe St.Jackob-Park in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor printr-un gol primit in minutul 86.

Totusi, clubul bavarez este zguduit de un scandal ce nu are legatura cu scorul final ci cu un gest petrecut in minutul 70 al partidei cu Basel. Atunci, Ribery a fost inlocuit cu Muller, insa francezul a refuzat sa dea mana cu cel ce a facut senzatie la Mondialul din 2010.

Antrenorul Jupp Heyneckes l-a criticat dur pe fostul jucator al lui OM: „un jucator de valoarea lui trebuie sa aiba mereu o anumita conduita, cu atat mai mult cu cat era vorba de un coechipier."

Cel care a sarit in apararea lui Ribery a fost Uli Hoeness, presedintele Consiliului de Administratie: „Nu conteaza acest gest. Nu suntem intr-un camin de fete de liceu. Vorbim mai mult de aceasta strangere de mana decat de meciul in sine" a spus acesta.

Foto: Hepta

Arsene Wenger nu stia ca Arshavin pleaca la Zenit... VIDEO! S-a trimis singur la podea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x