Căutare Live

Rivalitate dusă la extrem! Suporterii celor de la Universitatea Cluj au distrus stadionul CFR-ului

"Şepcile roşii" s-au impus cu 2-1 pe terenul marei rivale, dar nu s-au mulţumit cu bucuria unei victorii istorice! Fanii Univeristăţii au distrus toaletele şi holurile stadionului din Gruia

"Şepcile roşii" s-au impus cu 2-1 pe terenul marei rivale, dar nu s-au mulţumit cu bucuria unei victorii istorice! Fanii Univeristăţii au distrus toaletele şi holurile stadionului din Gruia.

În tribune, au cântat şi au făcut o atmosferă demnă de un derby, dar la vestiare s-au răzbunat pe rivalii de-o viaţă. Suporterii oaspeţilor, "cazaţi" la tribuna a doua a arenei, au spart tot ce au întâlnit în cale.

VEZI AICI IMAGINI

Greii din fotbal au ieşit din carantină... Galerie FOTO: David Beckham îşi face stadion de 200 milioane de dolari! Vezi cum va arăta...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri