Antena Căutare

Robben, ultima aroganta a seicilor de la PSG? "Este o onoare ca echipele mari sa te caute"

Traverseaza o perioada foarte buna la Bayern Munchen, dar nu se intelege tocmai bine cu Guardiola. Si pe asta mizeaza si sefii lui PSG, care tatoneaza o posibila mutare la finalul sezonului

"Intotdeauna te simti bine cand o echipa mare se arata interesata de serviciile tale. Momentan, nu stiu nimic mai mult decat zvonurile aparute in presa. Toata lumea stie ca ma simt foarte bine la Munchen in acest moment", a fost reactia lui Arjen Robben.

E apreciat de suporteri, vazut bine de colegi si are parte de apogeul carierei in tricoul lui Bayern. Daca mai adaugam ca mai are contract cu nemtii pana in 2015, atunci n-am gasi niciun motiv pentru care Robben sa vada "interesanta" o mutare la PSG.

Totusi, relatia dintre olandez si antrenorul Guardiola nu este una tocmai buna, iar asta pare sa fi ajuns si la urechile seicilor! 30 milioane de euro ar fi dispusa PSG sa ofere in schimbul jucatorului de 29 ani!

A mai punctat o data, dar nu in prelungiri. Jonny Wilkinson s-a insurat departe de ochii presei... "Harry Potter" devine dublu campion olimpic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x