Căutare Live

Robert Lewandowski şi-a prelungit până în 2023 contractul cu Bayern Munchen

Clubul Bayern Munchen a anunţat, joi, că Robert Lewandowski a semnat un nou contract, înţelegere valabilă până la 30 iunie 2023.

Clubul Bayern Munchen a anunţat, joi, că Robert Lewandowski a semnat un nou contract, înţelegere valabilă până la 30 iunie 2023.

“FC Bayern a devenit casa mea din punct de vedere sportiv. În plus, eu şi familia mea ne simţim foarte bine la Munchen. Sunt convins că vom reuşi multe lucruri în următorii ani. FC Bayern se numără printre cele mai mari trei cluburi din lume şi avem o echipă senzaţională. Sunt mândru că fac parte din acest club”, a declarat Lewandowski.

Precedentul contract al jucătorului în vârstă de 31 de ani era valabil până în 30 iunie 2021.

Lewandowski este legitimat la Bayern Munchen din 2014. El a jucat pentru echipa bavareză în 246 de meciuri şi a înscris 197 de goluri.

Sursa : news.ro

România - Azerbaidjan, scor 0-3, la Campionatul European de volei feminin... Fostul selecționer al Spaniei, îngenuncheat de durere! Fiica lui, în vârstă de nouă ani, a murit: ”Ne vom aminti de tine...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri